Nyhet • Gjersjøen Golfklubb
onsdag 21.september

FORE! GOLFVETT OG SIKKERHET

onsdag 21.september

I går fikk to biler på parkeringsplassen knust ruter. Det er sånt som ikke skal skje. HUSK at på p-plassen er det ofte også mennesker – barn og voksne. Selv om vi har sikkerhetsnett og det er skogholt mellom gul tee og p-plassen kan det skje – og derfor må du som spiller vise vurderingsevne og bruke kølle som du behersker.

Som spiller er det du som har ansvar for andres sikkerhet – og du må forsikre deg om at ditt slag og din ball ikke er til fare for andre. Er du nybegynner eller ikke bombesikker på langslagene, skal du IKKE bruker driver på hull 3. Slå med jern ned på fairway og bruker andreslaget over dammen.

Husk å rope FORE! Det er voldsom kraft i et svingende køllehode og en flygende golfball. Avhengig av hvor køllen eller ballen treffer, kan det oppstå alvorlig skade på mennesker - og skader på biler. 

• Rop FORE” dersom det er den minste fare for at ballen kan treffe andre – og selvsagt skriker du FORE! om det er den minste sjanse for at ballen er på vei ut av banen.
Skulle du tross alle forhåndsregler være så uheldig at ballen flyr ut på p-plassen, MÅ du sjekke om du har truffet noen eller har forvoldt skader på bil eller annet. Gi også beskjed til oss i klubbhuset om hva som er skjedd, slik at du kan kontaktes. Dette er også golfetikette.

 

 

Nyhetsarkiv

Takk for sesongen ´22!

Søndag 9. oktober. Siste spilledag for golfsesongen 2022. Heldigvis kom den siste åpne helgen med...

Morgenstemning

Stemningsfull torsdagsmorgen. Fortsatt en god stund før den første golfer dukker opp.

Sesong-finale

Sesongens siste turnering er arrangert, årets siste grillburger fra Randis Gjersjøengrill er...

Siste kursdag

VTG og inkluderingskurs. Hver fredag fra juni til oktober, med trening, litt vafler og annet, og...

Går mot sesongslutt

Høstfargene er allerede på hell. Nettene er kaldere, dagene kortere, bakken holder seg våt....

theDudeCopyright © 2015 GjersjoenGolf.no